We acknowledge that we are situated on the unceded and ancestral homelands of the Muh-he-con-ne-ok, the Peoples of the Waters that Are Never Still.

We recognize that there is a history to this land that is older than we are and pay honor and respect to this history and to the Elders, past, present, and future.

Forge

Place

The site of Forge Project consists of two structures designed by Ai Weiwei in collaboration with HHF architects. The Tsai residence is the larger of the two buildings and consists of four equal-sized boxes that are built as simple wood construction covered with corrugated metal panels on the outside and wood and gypsum panels on the inside. The floor plan is based on the needs of a traditional house yet organized around the four rigid outboxes. 

Parallel to the Tsai residence is a Y-shaped building, constructed of raw, rusted steel. Its upper floor features a circular skylight that illuminates a central art gallery. This residence also houses a fluid living and studio space for Forge fellows.